Menu 

Feestjes & Zakelijke verhuur

Vier je verjaardag op jeugdland! Als je een feestje boekt krijg je een fijn plekje op ons terrein (en bij slecht weer binnen). Met altijd  onbeperkt limonade en vrij spelen! Je kunt je feestje uitbreiden met begeleide activiteiten en workshops en natuurlijk met taart of andere feestelijke catering. kom je ook je feestje geven op jeugdland? 

 

boek hier makkelijk en snel je feestje!

Kinderfeestje
Behalve een limonadetafel vrij spelen op de speeltuin kun je ook een leuke activiteit boeken bij je feestje. ga bijvoorbeeld pizza’s bakken of bouw de hut uit je dromen samen met je vriendjes! Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

workshops bij een feestje

Familiefeest
Vier je je verjaardag het liefst met je opa, oma, tante, oom, buurman en buurvrouw erbij? dat kan natuurlijk ook! Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn en verstuur je aanvraag.

alles over familiefeestjes

Zakelijke verhuur
Met je bedrijf of organisatie een brainstorm, training of feest organiseren op jeugdland? dat kan! We hebben veel ruimte, zowel binnen en buiten! hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

alles over verhuur

veelgestelde vragen

Wat is een limonadetafel?

Reserveer je bij ons een kinderfeestje dan reserveren wij voor jou een limonadetafel, waarbij je onbeperkte limonade krijgt. Je kunt een workshop, activiteit of catering bij boeken, maar dat hoeft niet. Bij een limonade feestje nodig je alleen kinderen uit, wil je meer dan 3 volwassenen uitnodigen, dan kun je een familiefeestje boeken.

Ik kan de gewenste datum niet aanvinken, waarom is dat?

We hebben op jeugdland maar beperkte capaciteit om feestvierders te verwelkomen. Ons boekingssysteem houdt het precieze aantal bij. mocht je dus de gewenste datum niet kunnen aanvinken, betekent dat dat die dag al is volgeboekt. Vaak is er op een andere dag wel beschikbaarheid, check dus even de omliggende data. De middagronde is iets populairder, check daarom ook altijd eerst de opties voor de ochtendronde. In de winter (nov-feb) is het rustig op jeugdland en kunnen we soms soepeler zijn met de planning. Als je ’s winters een bepaald tijdsslot of activiteit niet kunt aanvinken, kun je hier een mailtje over te sturen naar feestjes@jeugdlandamsterdam.nl en dan kijken we wat er mogelijk is.

Voor outdoor- en watersportfeestjes is er soms een kleine kans dat er toch een plekje vrij is op datum van voorkeur. Om die beschikbaarheid te weten, mail naar info@sport4kidz.nl. Zij kunnen laten weten of er toch een limonadetafel met outdoor- en watersportfeestje mogelijk is op jouw gewenste datum.

Op welke dagen kan ik een feestje reserveren?

Op woensdag, zaterdag en zondag. 

Mogen wij externe personen inhuren voor het limonadefeestje?

Het extern inhuren van een persoon of organisatie is helaas bij jeugdland niet mogelijk. Wij bieden zelf activiteiten aan. het is dus niet toegestaan om zelf te lasergamen, een clown in te huren of een reptielenworkshop te organiseren. 

Het regent! Mogen wij naar binnen?

Wij zijn, net als de meeste kinderen, dol op in de plassen stampen in een goede regenjas. Als het echt slecht weer is, verplaatsen wij de feestjes naar binnen of naar een overdekte plek. De meeste activiteiten en workshops kunnen we ook bij slechter weer voortzetten. We proberen altijd met alternatieve opties de activiteiten en workshops door te laten gaan. Als je vragen hebt kun je een mailtje naar feestjes@jeugdlandamsterdam.nl sturen.

Hoe boek ik een limonadefeestje?

Wij behandelen alle aanvragen voor kinderfeestjes via ons boekingssysteem. familiefeestjes kun je hier boeken.

 

BSO’s en scholen hebben een eigen inschrijfformulier.

Hoe lang duurt het voordat mijn boeking wordt behandeld?

Wij behandelen alle aanvragen binnen 2-7 werkdagen. Na het ontvangen en het betalen van de betaallink is het feestje definitief bevestigd. contact over je feestje loopt altijd via feestjes@jeugdlandamsterdam.nl. Indien je er niet helemaal uitkomt met het boeken van een feestje, stuur dan vooral een mailtje. Er wordt dan een terugbelverzoek ingepland om je uitgebreider te helpen. 

Hoe ver van tevoren mag ik het feestje kosteloos wijzigen/annuleren?

Je kunt het feestje tot 14 dagen van te voren gratis annuleren. Eventuele wijzigingen in het aantal kinderen kun je tot 48 uur van te voren doorgeven. Wil je het geboekte programma wijzigen, dan dien je tenminste 1 week van te voren contact met ons op te nemen via feestjes@jeugdlandamsterdam.nl. Wij hanteren de wettelijke termijn van 14-30 dagen voor het terugstorten van het bedrag.

Wanneer moet ik betalen?

Je ontvangt een betalingsverzoek op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Ook voor familiefeestjes ontvang je van te voren een betaallink om zo het feestje definitief te bevestigen.

Kan ik op jeugdland iets te eten of drinken kopen?

Ja dat kan! We hebben een take-away bar waar je op de dag zelf lekkers kan kopen. als je speciale catering wil moet je dat wel van tevoren reserveren. Het is ook toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. denk je wel aan het meebrengen van eigen servies? Let op! jeugdland is een alcoholvrij en rookvrij gebied. Wij proosten met limonade. het nuttigen van alcohol is niet toegestaan. 

Kan ik met PIN betalen?

Bij Jeugdland kun je ALLEEN met PIN te betalen.

is de tafel versierd?

De picknicktafel is feestelijk beschilderd en er staat een kratje met kannen limonade & bekers voor jullie klaar. Je mag zelf de limonadetafel verder versieren met slingers en ballonnen. Wat NIET mag: confetti(kanonnen), waterballonnen of andere versieringen die in de natuur kunnen achterblijven. Vergeet niet na afloop jullie eigen versiering weer mee te nemen. 

Mag ik eerder komen om bijv. te versieren?

Nee, er is een vast tijdslot voor je feestje afgesproken waarin je tafel beschikbaar is. Wil je toch je eigen tafel meer versieren, laat je gasten dan iets later arriveren dan de aankomsttijd. 

Mag ik parkeren op het terrein?

Het is niet toegestaan om met de auto op het terrein van jeugdland te komen, tenzij je in het bezit bent van een Europese Gehandicapten parkeerkaart. Parkeerverzoeken dien je van te voren te melden door te mailen naar feestjes@jeugdlandamsterdam.nl

Kunnen we meedoen met het inloopprogramma?

Nee, het inloopprogramma is enkel toegankelijk voor individueel bezoek. voor feestjes en groepsbezoeken bieden wij workshops en activiteiten aan. 

 

Ook timmeren in het huttendorp is in principe alleen voor de individuele bezoekers. 

We hebben al betaald, maar er komen minder kinderen. krijg ik mijn geld terug?

In principe niet, tenzij er onverwachts veel minder kinderen hebben deelgenomen aan een workshop/activiteit door onvoorziene omstandigheden. 

Kan ik een feestjesmedewerker spreken?

Alle boekingen worden per mail beheerd & bevestigd. Stel je vraag aan feestjes@jeugdlandamsterdam.nl. Heb je een vraag met spoed (bijvoorbeeld i.v.m. een feestje op Jeugdland binnen 48 uur) neem dan contact op met 020 – 665 98 85.