Menu 

Van Zaadje tot Maaltijd Kookboek

Koken uit de Hemelse Tuin

Al sinds 2011 is er elke week de workshop van Zaadje tot Maaltijd op Jeugdland. Samen met Roos Kuijpers, planten, verzorgen, plukken én koken kinderen in de Hemelse Tuin op ons terrein. Ze maken heerlijke gerechten, van vlierbloesembeignets tot brandetelsoep en van bietenhummus tot rabarbercompote.

 

In dit kookboekje vind je alle recepten die de kinderen de afgelopen jaren op Jeugdland gekookt hebben. Allemaal even lekker, gezond en vegatarisch. Het kookboekje is ingedeeld op seizoenen en bevat leuke recepten om voor of met kinderen te maken.

Van Zaadje tot Maaltijd. Koken in de Hemelse Tuinen op Jeugdland kost €12,50 en de verzendkosten zijn €4,10. De opbrengsten van het kookboekje worden weer ingezet om ervoor te zorgen dat we gratis workshops kunnen blijven aanbieden aan alle kinderen in Amsterdam (en omstreken).

 

Wil je een boekje bestellen? Vul dan het onderstaande formulier in!

 

We sturen dan een mailtje terug van ons met een mollie/IDEAL betaallink. Als de betaling is voldaan, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Je krijgt een track & trace om je pakketje te volgen. Hou rekening met een verzendtijd van 3 tot 14 werkdagen (we zijn een stichting en doen alles zelf, dus we proberen het zo snel mogelijk te doen maar soms kan er een weekje overheen gaan). 

Naam
Aantal boekjes
verzendadres (straatnaam, huisnummer, postcode en plaats)