Menu 

Leren en spelen

Op jeugdland hebben we iets heel bijzonders: een leren & spelen dag. ’s Ochtends geconcentreerd leren in een binnen of buiten(!) klaslokaal en ’s middags lekker spelen & avonturen beleven. Een Leren & Spelen bezoek reserveer je per klas (25-30 leerlingen). Je kunt de dag uitbreiden met leuke & avontuurlijke activiteiten en/of eten & drinken. Hieronder lees je alles over de mogelijkheden en kun je je eigen Leren & Spelen dag samenstellen.

Stel een dag Leren & Spelen samen

basis

De basis van een een Leren & Spelen bezoek is een hele dag op Jeugdland. ’s Ochtends kunnen de kinderen een NME les volgen (deze kun je hier boeken) of geconcentreerd leren in een binnen- of buiten(!) ruimte die jullie gebruiken als je eigen klaslokaal. ’s Middags kunnen ze lekker ontspannen en vrij spelen op Jeugdland en timmeren in het Huttendorp (max. 1 klas tegelijk 🔨). Er is de hele dag een limonadetafel met onbeperkt limonade & water voor de kinderen en voor de volwassenen is er koffie & thee. Ook ligt er voor iedereen een lekker ijsje in de vriezer.

programma 

Je kunt het bezoek uitbreiden met allerlei leuke en avontuurlijke activiteiten. Een begeleide programma module duurt 30 of 90 minuten. Je kunt er één, maar natuurlijk ook meerdere kiezen. Tijdens de activiteit wordt een klas onderverdeeld in 2 groepen van maximaal 15 kinderen en gaat per groep op avontuur! Een beschrijving per activiteit vind je hier. Als de watertemperatuur het toelaat kunnen jullie ook met de hele klas tegelijk lekker plonzen en spelen in ons natuurzwembad.

 

Je kunt kiezen uit:

 

  • Programma module – kort (30 minuten) | € 100

x  broodjes bakken
x  waterbeestjes

 

  • Programma module (90 minuten) | € 300

x  kriebelbeestjes
x  wilde soep
x  bloemenkoekjes & kruidenthee
x  hutten bouwen deluxe
x  skelterlab
x  raket schieten

 

  • Outdoorsport of watersport

2 Activiteiten van 45 minuten keuze uit: archery tag, boogschieten, gps of teambuilding games -of- raften, vlotbouwen, kajakken of sup

 

  • Natuurzwembad (60 minuten) | € 90

Als de watertemperatuur het toelaat kunnen de kinderen lekker plonzen en spelen in ons natuurzwembad! Een uur waterfun onder begeleiding van een instructeur van ons en minimaal een groepsleerkracht.